VVS Stockholm - hitta rätt företag

Dags för en renovering av badrummet eller köket? Idag är dessa två rum överst på mångas önskelista vad gäller renoveringar och det är också förståeligt sett till hur både badrum och kök kommit att förändras. Köket är idag den centrala platsen i varje hem, det är där man umgås och samtalar med varandra. Badrummet har å sin sida kommit att bli en plats där man kan varva ner och ladda batterierna efter en dag på jobbet.

Det finns - tyvärr - även andra gemensamma nämnare mellan en köks- och en badrumsrenovering utöver ökningen av popularitet. Nämligen fukt- och vattenskador. Tyvärr så ligger både badrum och kök i topp när det kommer till anmälda vattenskador och inte sällan så handlar det om nyligen renoverade rum där privatpersoner på egen hand har hållit i hammaren. Detta kan få katastrofala följder då exempelvis en vattenskada kan komma att kosta extrema pengar.

Försäkringsbolag? Nej, idag slår de ner ganska hårt om det visar sig att en badrumsrenovering inte skötts av fackmän och detta även med all rätt. Allt detta visar på vikten av att ta professionell hjälp och där man som privatperson anlitar ett företag inom VVS i Stockholm.

Använd Rot för ett företag inom VVS i Stockholm

Genom att ta hjälp av ett VVS-företag i Stockholm så blir all dragning av vatten och avlopp - i badrummet - utförda på ett sätt som håller högsta möjliga kvalitet. Samma sak gäller för köket: det är ofta egensnickrade installationer och fantasifulla kopplingar utförda av privatpersoner som leder till att vattenskador uppkommer.

Som privatperson kan du idag använda rot-avdraget när du anlitar ett företag inom VVS i Stockholm. Detta ger dig en skatterabatt motsvarande 30% av den totala kostnaden för arbetet. Oavsett om det handlar om en renovering i badrummet eller om en sådan i ditt kök så måste du se till att jobbet sker på ett säkert sätt. En vattenskada kan undvikas - och det bästa sätter handlar om det uppenbara: att ta professionell hjälp.

11 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.