Utbyggnad i Norrköping – ta hjälp av proffs

Den som ska bygga till sitt hus med ett större badrum eller kök, behöver ta hjälp av professionella hantverkare. För utbyggnad i Norrköping finns experter.

När en familj växer känns det som att bostaden krymper. Du och din familj har bott i ett mindre hus i tre år. Trängseln i köket börjar bli stor och kön till toalett och badrum på morgonen kan bli plågsamt lång. Det är dags att bygga ut huset. Och på sommaren saknar ni ett uterum.

Du är inte helt oäven som hemmafixare men våtutrymmen ger du dig inte på. Där behövs certifierade hantverkare. Skulle någonting bli galet, kommer du annars att få en hård kamp med ditt försäkringsbolag. Det vill du inte ha. Att samordna flera hantverkares jobb, har du inte tid till.

Utbyggnad i Norrköping – hantverkare till din tjänst

Du kontaktar ett byggföretag och berättar vilken typ av tillbyggnad du vill göra. Firman kan utföra alla snickeri- och målningsarbeten. För att göra genomföringar för el och vatten samarbetar de med elektriker, rörläggare och golvläggare. Uterummet ska placeras dikt an mot husets ena yttervägg och ska stå på plintar. Det grundarbetet tar byggaren hand om. Behövs bygglov för uterummet? Det tar byggföretaget reda på.

Det utbyggda köket ska ha nya skåp. Byggfirmans snickare ser till att skåpen kommer på plats. Därefter ska köket målas, vilket också är en uppgift för firman. Din byggfirma tar ansvar för samordningen med övriga hantverkare som är involverade i projektet. Dessutom gör firman ansökan om rotavdrag för arbetet.

6 Dec 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.