Trasigt som blir helt och vackert

Har man ett golv som skadats så kan det behöva bytas ut. Men har man turen att ha ett golv som är slipningsbart så kan man istället göra en lagning och renovering av sitt golv, enkelt och billigt.

Höga klackar på middagsgästerna, barn som leker med leksaksbilar på golvet, hundar som leker inomhus, möbler som flyttas, en skarp sol som skiner in genom fönstret, något hårt som tappas på golvet. Allt detta och mer är anledningar till att ett trägolv kan få skador som direkt, eller med tiden, gör att golvet börjar se väldigt tråkigt och fult ut. Det kan vara repor, sprickor, fläckar och annat som gör att man till slut inser att nu behöver något göras.

Total renovering av golvet

Har man ett slipningsbart golv så är det mycket lätt att renovera och få ett fint golv igen. Om man vill så kan man anlita ett företag som gör en komplett service av golvet. Det kan vara lagning av skador, ifyllnad av sprickor och kanske till och med ett parti som behöver bytas ut helt. Men alla sådana åtgärder kommer att bli osynliga när golvet väl är slipat och ytbehandlat igen.

Idag är det en enkel åtgärd då det finns mycket bra golvslipmaskiner som även har dammsamlare på sig. Och med ett brett spektrum av ytbehandlingar kan man få precis vilket golv man än önskar. Men innan man beställer golvslipning så kan man be om råd, för vissa skador går att åtgärda utan golvslipning.

19 Nov 2020

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.