Taksäkerhet i Stockholm räddar liv

Jobbar du högt i skyn på farliga tak? Se till att din taksäkerhet är på topp. Ta hjälp av proffs i Stockholm för att alltid gå säkert, och leva bättre – längre.

Sysslar du med höjder i ditt jobb? Taksäkerhet är en av de viktigaste frågorna när det kommer till att underhålla huset. Det spelar ingen roll om det är ett litet bostadshus eller en hög kontorsbyggnad. Taksäkerhet behöver pratas mer om.

Att underhålla taken gör att de håller längre, inte läcker eller släpper in fukt som orsakar skador, samt gör att ditt hus är säkrare och varmare. Ta hjälp av proffsen när det är dags för takrengöring i Stockholm. Men för dig som helst klättrar själv, se då till att taksäkerheten är högst.

Taksäkerhet vid takrengöring

Hur ofta ska man egentligen rengöra taket? Det är bra att titta över taket då och då. Speciellt om det har varit stormvindar i farten. Bara kolla över så att alla delar är hela och att takpannorna inte har blåst ner. Det är också bra att kolla undertaket när du ändå är i farten.

Om du ser att det växer mossa på taket, eller att det samlats mycket löv, så är det bra att ta reda på det. Om du har ett glastak så är det ju roligt om det är fint och genomskinligt på alla håll. Det går alltid att hyra in någon som har alla redskapen för ett sådant jobb. Olika tak behöver olika behandling, och alla tak behöver rätt man eller kvinna för jobbet.

29 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.