Stålstomme för alla tillfällen

Det behöver inte vara så krångligt med nya byggprojekt. Allt börjar med en pålitlig och stabil stålstomme. Där lägger du en bra grund till ett hållbart bygge.

Allt har säkert sagts om flexibiliteten med stål redan. Stål är känt för sin hållfasthet och stabilitet. Det är ett hållbart och smidigt material som dessutom är miljövänligt och som emitterar minimalt med skadliga ämnen. Stål är dessutom okänsligt för fukt och därför utmärkt för att använda i miljöer där man till varje pris vill undvika allergier. Du kan dessutom använda och återanvända stål i princip hur många gånger som helst. För den som vill skapa en bra grund till sitt byggprojekt finns det få material som kan mäta sig med stål. Därför börjar varje nytt projekt med en stålstomme.

Från stålstomme till färdigt bygge

När det blivit dags att kontakta en verkstad som kan leverera de stommar som är rätt till er, var förberedda med att redovisa vilken storlek och volym ni är ute efter. Ska ni bygga en lagerlokal som behöver kunna förvara mycket material, behöver man räkna ut hur många stommar som krävs för att lokalen ska bli stabil och pålitlig. Ett ridhus behöver konstrueras lite annorlunda, men samtidigt är det viktigt att antalet stommar är korrekt i förhållande till ytan på huset. Om ni är osäkra på hur många stålstommar som behövs, var extra tydliga när ni kontaktar er leverantör med vilken typ av lokal ni planerar att bygga och hur stor den ska vara. Läs mer om stålstomme på denna sida: stålstomme.se

27 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.