Solceller för en större vinst

Vid användning av solceller kan man som privatperson spara in en hel del pengar i ett längre perspektiv. Företagare kan spara och tjäna pengar på solceller.

Kerstins yogastudio gick strålande och hon hade många deltagare som kom frekvent varje vecka. I lokalerna fanns även möjlighet till behandlingar för den som önskade, då lokala friskvårdsföretag hyrt in sig hos henne. Byggnaden var enplans men många kvadratmeter stor. En fördel för kunder med någon typ av rörelsehinder.

När en gammal klasskamrat kom på besök fick Kerstin upp ögonen för något hon inte tänkt på innan. Kompisen berättade att hon kunde spara pengar på elen genom att ha solceller på taket. Ytan var enorm och kunde husera ganska många solpaneler. En riktig guldgruva enligt kamraten som rekommenderade henne att ta reda på mer.

Solceller en ny inkomstkälla i företaget

Kerstin kontaktade ett företag som installerade solceller. De skulle skickade en representant som tittade på vilka möjligheter som fanns för hennes byggnad. Den visade sig vara perfekt för ändamålet. Hon kunde välja om hon ville ha solpaneler som räckte för att generera den el hon behövde eller fler om hon ville tjäna pengar på dem.

När representanten såg hennes förvånade min förklarade han att hon kunde sälja den el som blev över och på så sätt få in lite extra pengar. Solceller var en investering som redan från start började lagra el. Pengarna som blev över kunde hon använda som en del av betalningen för investeringen. På sikt minskade kostnaderna och huset fick en fin värdeökning. Läs vidare om fördelarna med solceller här: www.elavsol.se

30 May 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.