Snickare med gehör i Uppsala

En yrkesgrupp som har många strängar på sin lyra är snickare. Snickare är ofta kreativa och har lösningar på det mesta oavsett om det gäller en inbyggd bokhylla eller ett hus i Uppsala.

Kent hade vunnit en ordentlig summa på lotteri. Inte så att han var miljonär men tillräckligt för att han äntligen skulle uppfylla en gammal pojkdröm. Han hade för länge sedan skissat ner hur han ville att den skulle se ut men behövde hjälp av ett proffs för att få till det.

Därför kontaktade han en snickare i Uppsala som lovade komma och ta en titt på möjligheterna som fanns.

Uppsalasnickare med bred kunskap

Snickaren Andreas kom på besök och Kent förklarade hur han tänkt. Visade rummet i huset där han tyckte att musikstudion skulle vara. Andreas drog sig i skägget medan han funderade. Varför bygger du inte en utbyggnad och gör en helt ny studio? frågade han efter en stund. Det visade sig att han själv var fritidsmusiker och visste en hel del om att bygga studios.

Ja, varför inte? tänkte Krister och frågade i nästa andetag om bygglov. Blev förvånad när han fick veta att en 15 kvadratmeter stor utbyggnad inte krävde någon sådan. Kent bad Andreas göra en offert på jobbet när den informationen sjönk in. Nu var han igång.

När ombyggnaden var klar blev det invigning med pompa och ståt. Alla gladdes å Kents vägnar. Men gladast av alla var nog sambon Carina som slapp lyssna på hans eviga träning på coola gitarrsolon. Mer om snickare kan du läsa på denna sida: snickareuppsala.nu

8 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.