Skulle du betala din målare Stockholm 186 miljoner dollar?

Målaren Mark Rothkos verk "Violett, grönt, rött" såldes 2014 för 186 miljoner dollar. Om Mark Rothko är värd pengarna, så varför inte din målare i Stockholm.

Vissa målare kan tjäna riktigt stora pengar. Även om värdet av deras arbete blir stort först efter deras död. Ett exempel på en målare vars verk genererar riktigt stora summor är Mark Rothko vars tavla “Violett, grönt, rött” såldes på auktion 2014 för motsvarande 1,7 miljarder kronor.

Det har dock diskuterats om värdet egentligen kan sättas så högt då tavlan ingick i den så kallade Bouvierskandalen där ett antal tavlor fick överdrivna värderingar av kritiker i ett försök att öka priserna. Dock köptes tavlan av den ryska miljardären Dmitry Rybolovlev för ett pris som då var det högsta i världen någon betalat för ett konstverk.

Målare i Stockholm är väl värda sina pengar

Anlitar du en målerifirma i Stockholm kommer du nog något billigare än undan än 1.7 miljarder kronor. Det kan man nog säga med tillförsikt utan att veta hur stort ditt måleriprojekt är. Sedan får man även anta att du inte vill ha måleriet utfört på ett expressionistiskt vis, utan vill ha en modern och professionell målning gjord.

Av en målare i Stockholm kan du få hjälp med de flesta färgrelaterade uppdrag du behöver ha gjorda i hemmet, till fullt rimliga priser. Här finns inga kritiker som övervärderar arbetet så att någon ska tjäna storkovan. Här handlar det om ärligt och bra arbete.

16 Apr 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.