Sälj dina överblivna lastpallar och tjäna en slant samtidigt som du hjälper miljön

Om du har lastpallar som tar upp onödig plats på ditt lager och du inte vet vad du ska göra med dem, finns det ett enkelt sätt att lösa problemet. Genom att sälja dina överblivna lastpallar till ett företag som specialiserar sig på att köpa och sälja dem, kan du både tjäna en slant och göra miljön en tjänst.

Företag som köper in lastpallar går igenom varje pall noggrant för att se om det behöver repareras innan de säljer dem vidare. Om det behövs kan de repareras och rengöras så att de blir så bra som nya. Därefter säljer de pallarna till andra företag som behöver lastpallar för att transportera gods.

Genom att sälja dina överblivna lastpallar till ett företag som köper och säljer dem, kan du hjälpa till att minska mängden avfall som hamnar på soptippen. Dessutom slipper du betala för att bli av med pallarna som avfall, vilket kan spara dig en del pengar.

Hållbara eu-pallar kan användas i många år

Om det är en så kallad eu-pall som du säljer, är det en mycket hållbar pall som kan användas i många år. De är tillverkade för att tåla tuffa tag och kan användas om och om igen. Det betyder att samma lastpall kan hamna hos flera företag i kedjan och användas för att transportera olika varor.

Om din pall behöver repareras eller rengöras innan den säljs vidare, så kommer det att bli gjort av företaget som köper den. Efter att pallarna har genomgått en översyn och eventuella reparationer eller rengöring har gjorts, är de redo att användas igen.

Att sälja lastpallar som är överblivna kan vara en bra affär för både dig och miljön. Genom att välja att sälja dina lastpallar kan du både tjäna pengar och bidra till att minska mängden avfall. Så om du har överblivna lastpallar på ditt lager som du inte vet vad du ska göra med, så är det definitivt värt att överväga att sälja dem vidare.

19 May 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.