Rörmokare i Stockholm löste problemet

Det finns mycket som kan gå fel bakom och innanför väggarna i ett hem. Varje gång kommer det som en fullständig överraskning. Då är man tacksam att det finns rörmokare som har jour i Stockholm.

Lena vaknade ur en djup sömn och kände sig varken vaken eller pigg efter den sena kvällen. Halvblind trevade hon sig igenom huset mot badrummet som låg en bit från sovrummet. Tända lyset ville hon inte då hon var rädd att väcka kompisen som lånat soffan.

Men visst var det något som luktade konstig. Eller egentligen luktade det riktigt illa. Som om någon inte hunnit till toaletten i tid. Då kände hon hur strumporna blev våta och sträckte sig efter strömbrytaren.

Snabbt googla fram rörmokaren från Stockholm

En sekund stod hon bara där och gapade. Kunde inte ta in det hon såg. För inne på toaletten var golvet brunt och en rännil av kloakvatten hade hittat sig ut i hallen och det var det hon satt fötterna i. Äcklad ryggade hon tillbaka och hoppade iväg för att hitta mobilen. Snart var han där, hennes vardagshjälte, rörmokaren som åkt hela vägen inifrån Stockholm för att bokstavligen göra ett riktigt skitjobb.

Lenas tacksamhet visste inga gränser så hon bjöd in honom på lunch följande dag. När han åkt insåg hon att han kanske trodde det var en dejt. Hennes kinder fick plötsligt en frisk nyans. Varför inte, tänkte hon och gick för att göra iordning dagens första kaffekopp innan hon väckte sin övernattningsgäst. Hon sov tungt omedveten om allt som hänt. Läs mer om rörmokare på denna hemsida: stockholmsrörmokare.se 

27 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.