Rivning i hus i Stockholm

När man tänker på en traditionell rivning på film och tv så är det ofta hela hus som rivs. Men man kan även riva enskilda delar av byggnader i Stockholm.

En rivning är något man gör för att skapa något nytt. Det kan vara att man ska ta bort en byggnad som är i vägen för något annat, som ett nytt hus, en väg eller bara att huset inte längre går att renovera. Då kan man anlita ett företag som anländer med stora maskiner, för att ta sönder huset och forsla bort det.

Men det är mer vanligt att man river delar av hus. Det kan vara en vägg, ytskikt, ett tak, golv eller inredning av olika slag, som ett kök eller ett badrum. Det är en helt annan typ av rivning som sker dagligen i stora städer som Stockholm. Och dessutom en rivning som kräver stor försiktighet och kunskap.

Försiktig rivning i Stockholm

Den som tror att en rivning går ut på att ta en slägga och leva ut sin energi har nog inte varit med på en riktig rivning i Stockholm. Vanligast är att det sker med hjälp av någon typ av maskin, som en såg av något slag. Men det kan även vara en kofot eller en hammare exempelvis.

För när man river något så är det för att man ska ta bort något som är skadat eller som är i vägen för något nytt. Det kan vara att man ska sätta in nya fönster, ett nytt kök eller kakla om i badrummet. Hör av dig till detta företag när du behöver hjälp med rivning: www.rivningstockholm.nu

30 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.