Rivning av fastigheter i Eskilstuna

Behöver ni hjälp med att riva en fastighet i Eskilstuna? Var då noga med att anlita ett företag som är specialiserade på rivning. Här är några användbara tips.

Det finns flera anledningar till att man måste riva och ta bort en fastighet. Kanske vill man bygga nytt och nyttja ytan på ett bättre sätt? Eller så är fastigheten oanvändbar och kanske även miljöfarlig. All rivning måste ske på ett säkert och på ett miljöanpassat sätt.

Finns det farliga ämnen som exempelvis asbest måste man först sanera byggnaden innan man kan riva den. Allt byggmaterial måste även sorteras och skickas till återvinningen i den mån det går. Vill man ha hjälp med rivning är det därför viktigt att man anlitar ett rivningsföretag som är certifierat och vet vilka regler och bestämmelser som gäller.

Så går en rivning i Eskilstuna till

En rivning i Eskilstuna måste alltid anpassas efter fastigheten. Därför gör man först en noggrann besiktning och kontrollerar fastigheten. Detta för att kunna planera själva rivningen och ta reda på om den först måste saneras. Sedan påbörjas själva nedmonteringen av fastigheten då man sorterar dörrar, fönster och annan inredning och material.

Till sist är det bara ett betongskelett kvar som man demolerar med hjälp av en grävskopa. Hur mycket en rivning av en fastighet kostar beror på hur stor den är och om den även behöver saneras. Ibland kan det också löna sig att jämföra priser mellan olika rivningsföretag. Detta gör man enklast genom att ta in offerter.

9 May 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.