Rent, renare, blästring – effektiv rengöring i Stockholm

Blästring är det mest effektiva sättet att få något riktigt rent. I Stockholm har många båtägare använt sig av metoden för att få båten helt skrovren.

Om du ska få något riktigt rent finns det bara en metod som gäller, förutsatt att det du ska rengöra håller för det. Blästring. Med hjälp av blästring kan du få ett föremål helt rent, in i minsta skrymsle och vrå. Varje färgflaga eller ingrodd smuts försvinner, utan att du själv ens blivit det minsta svettig. Ett mycket tillfredsställande arbetssätt. Effektivt och enkelt.

Särskilt har blästring blivit aktuellt för Stockholms båtägare. I och med de nya regler som gäller kring giftiga bottenfärger, har många båtklubbar utfärdat totalförbud för de båtar som inte gjorts skrovrena och målats om med giftfri bottenfärg. Då har blästring ofta varit det enda rimliga alternativet.

Blästring på plats i Stockholm

När du söker efter en firma som utför blästring i Stockholm bör du vara noggrann med att fråga om företaget i fråga blästrar just det föremål som du vill få rent. Utrustningen kan variera, beroende på vad det är som ska blästras. Du vill inte anlita fel firma till ditt uppdrag. Fråga gärna runt i bekantskapskretsen efter rekommendationer.

Om det är en båt som ska blästras, bör du också vara noggrann med att anlita en firma som kan utföra arbeten på plats. Båttransporter är legendariskt dyra, och du kommer tjäna in massor med pengar på att få dit en blästrare till båtklubben istället för att försöka få båten till blästringsfirman.

25 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.