Renovering och golvslipning i Sollentuna

Har ni tröttnat på era slitna trägolv? Låt en firma specialiserad på golvslipning i Sollentuna renovera dem och de blir som nya igen. Det kostar inte mycket.

Har man riktigt gamla trägolv i sin bostad ska man vara glad även om de är slitna. Förr i tiden använde man nämligen det bästa virket när man tillverkade golv. Gamla trägolv är därför väldigt tåliga och går dessutom att slipa om när de blir alltför repiga och trista. Det är därför inte sällsynt med originalgolv som är över hundra år gamla och som än idag fungerar alldeles utmärkt.

Att slipa om ett gammalt trägolv är mycket billigare än att lägga in ett nytt golv. Har man tröttnat på sitt trägolv och vill ha ett annat uttryck kan man i stället för att byta ut det pröva en ny typ av ytbehandling. Hur man efterbehandlar golvet efter slipningen har nämligen stor betydelse för golvets utseende.

Därför ska man anlita en firma specialiserad på golvslipning

Bor man i Sollentuna och vill ha hjälp med golvslipning finns det flera företag som erbjuder detta. Man ska alltid ta in mer än en offert eftersom priserna kan variera. Men det gäller att också välja ett företag som är etablerat och som har stor kunskap och erfarenhet av golvrenovering.

När man anlitar en firma som är specialiserad på golvslipning får man helt jämna och snygga golv utan slipmärken. Då håller golven också mycket bättre eftersom ytbehandlingen, som är till för att skydda golven, då kommer att lägga sig jämnt över det och inte rinna ner i några ojämnheter.

1 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.