Pallställ ger säker förvaringsplats

Behöver ni ha mer förvaringsplats utan att faktiskt utöka storleken på lokalen? Då är pallställ det perfekta valet för er. Säker förvaring av olika saker.

Aldrig hade Ronny trott att hans lilla däckverkstad skulle växa och bli så här stor. Han började med den i en liten skala, men i snabb takt blev den allt mer populär. Idag hade Ronny egna anställda och hade bytt till en större lokal, och nu började han även titta på att erbjuda däckhotell.

Han hade utrymmet för det, men lokalen var helt tom och han behövde först ha in en del förvaringshyllor. Ronny visste sedan tidigare att han inte kunde skaffa vilka hyllor som helst. De måste klara av den vikt som däcken hade. Ronny tog kontakt med ett företag som var specialiserat på lagerinredning och lät dem hjälpa honom med en ritning.

Utöka utrymmet lite extra med pallställ

Om däckhotellet skulle bli lika populärt som hans däckverkstad, så skulle han behöva många förvaringsplatser. Han valde att skaffa pallställ till sin lokal. Då kunde han känna sig trygg med att ingen olycka skulle ske och att däcken kunde stå stabilt.

För Ronny var det A och O att det var säkert att använda sig av pallställ. Han ville inte att någon skulle komma till skada med tunga däck över sig. Från samma företag fick han även andra bra idéer på lösningar som passade utmärkt som lagerinredning. De hjälpte även till med monteringen av pallstället och gjorde en besiktning så att allting var som det skulle.

Läs mer om pallställ på denna sida: pallställ.net

10 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.