När du vill ha nya arbetskläder

Ska du skaffa nya arbetskläder? Om du behöver nya arbetskläder och kanske även har behov att köpa arbetskläder till företagets personal så är det viktigt att skaffa funktionella arbetskläder och som ger rum för alla slags viktiga redskap. Arbetar man utomhus är det viktigt att i så fall ha kläder som både skyddar mot regn, kyla, hetta och sol. Då behöver man allsidiga kläder som man kan ha i alla olika slags förhållanden. Beroende på vilken verksamhet som man har i företaget behöver man anpassade arbetskläder.

Viktigt med många funktioner i arbetskläder

Säg att du arbetar med byggen, konstruktioner och att arbetarna behöver kunna röra sig fritt, både på marken, och uppe på taken. Då kommer man att behöva både säkra kläder och samtidigt kläder som inte är för tunga, och så att man fritt kan röra sig i dem. Det är mycket som har hänt när det kommer till kläder och en stor utveckling vad gäller material och olika funktioner. Material som både skyddar mot regn och väta och som samtidigt släpper ut värme och svett, är ju gammalt. Men nu kommer material som både värmer om den som bär kläderna fryser, men som kan kyla ner den som svettas, och fler och nya material är att vänta. Vi ser också material som kan värma utan att kräva stora volymer. Det finns material med metaller som värmer utan att kräva volymer.

Passa på göra reklam på kläderna

Varför inte passa på att göra reklam på kläderna när man ändå skaffar arbetskläder till personalen? Man ska alltid tänka på reklam om man driver ett företag. Man ska andas reklam och alltid tänka på marknadsföring så snart man bara får tillfälle, och att göra reklam för sitt företag är gratis om man skaffar arbetskläder med reklamtext. Att låta personalen bära reklam är ju gratis, och att låta trycka upp reklamen på kläderna kostar inte särskilt mycket. Varför inte använda ett tryckeri för att trycka reklamen på arbetskläderna som har den erfarenhet som krävs för att reklamtexten ska bli bra, synas och bli så attraktiv som möjilgt.

Profil & Souvernir i Sverige – PSS är ett företag som är Sveriges ledande profilföretag och har arbetat många år i branschen. De har över 10.000-tals produkter som går via deras webbshop och har ett stort sortiment. Man kan antingen beställa profiler och reklam med tryck, eller med broderi. Med broderi blir reklamen tydligare och stannar kvar på plagget efter alla år.

4 Jun 2019

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.