Målare i Danderyd förstår vikten av att ta vara på det gamla

Det kan vara känsligt när man skall måla om i en gammal villa eftersom man behöver ha respekt för det ursprungliga, men ändå använda moderna metoder. Målare i Danderyd har den erfarenheten.

När man bor i ett äldre hus kan det vara känsligt att renovera. Man köpte bostaden för att den var genuin och hade vackra detaljer. Men det är ändå saker man måste göra om för de är slitna. Då går det inte att riva ner allt och använda moderna byggmaterial. Det krävs en känsla och ett kunnande som en yrkesman med erfarenhet har.

Anlitar man målare i Danderyd så vet man att det kommer att bli bra. De har erfarenhet av att renovera med försiktighet och de känner till vilka nyanser och metoder man använde förr. De har kunnandet och hjälper till under hela processen. Från planeringsstadiet till att köra bort överblivet material.

Målare som kan de gamla metoderna arbetar noggrant

Att renovera hus kräver hantverksskicklighet. En del arbeten måste göras för hand och det behöver ibland göras om från grunden. Gammal tapet måste ner och ytor måste spacklas och slipas jämna. Det viktigaste med en renovering är för- och underarbete. Det är det som gör skillnad.

Skall man få ett resultat som behåller husets värdighet och värde får man gå försiktigt fram. Anlitar man kunniga målare får man ett vackert resultat. Allt arbete berättigar till ROT-avdrag. De lämnar garanti på arbetet och man kan alltid höra av sig om något är fel.

18 Nov 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.