Lyckan är en nedgrävd pool

Tänk om alla människor hade en egen nedgrävd pool. Ett tillfälle att kunna slappna av de flesta månader om året. Inte nödvändigtvis i egen trädgård. Ett gemensamt spa i hyreshuset duger bra.

Blotta tanken på att alla människor skulle kunna få tillgång till en egen pool låter ju alldeles för bra för att vara sant. Men visst vore det en gudomligt bra möjlighet för var och en att stressa av lite. Kanske bli mjukare till sinnes och gladare i hjärtat. Det blir ju bra för alla runt omkring med. Varje hyreshus skulle kunna ha en liten spa-avdelning i källaren med en pool i. Då kanske det inte skulle behövas så många källarutrymmen med prylar. En nedgrävd pool skulle nog kunna locka den mest isiga person till ett leende fyllt av guld och hjärtinnerlig värme. Att ha en sådan är ytterst få människor förunnat idag. De flesta får vackert traska iväg till en spa-avdelning och njuta där under ett par få, dyra timmar. Men kanske uppskattar du det mest då. Vem vet. Har du råd och möjlighet kan en avdelning för spa vara precis det du behöver i ditt eget hem.

En nedgrävd pool skänker ro och stillhet

För att du ska kunna njuta fullt ut av en nedgrävd pool i din trädgård bör du komplettera med lite rengöringsmaskiner så det blir lätt att städa och hålla rent i poolen om dagarna när du inte simmar omkring där. Allt sköter sig ju inte självt som du säkert vet om av egen erfarenhet.

15 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.