Ljuvlig badtemperatur med värmepump för pool

Har man pool på den egna tomten vill man använda den hela sommarsäsongen. För att inte bara bada de varma dagarna kan man installera en värmepump för pool.

Niklas kände på vattnet i poolen. Iskallt. Typiskt att han var badsugen nu när solen värmde på, och så hade det inte blivit varmt alls. Varken Niklas eller någon i familjen hade använt poolen så ofta just för att den ofta var kall. Även om barnen verkade sakna känsla för kyla och badade tills läpparna var blå och tänderna skallrade.

Det var dags att göra något åt det. In på nätet och läsa recensioner om olika sorters värmepump till pool. Det var verkligen en djungel av pumpar. Det fanns pumpar för alla sorters pooler, både sötvatten och saltvatten, stora som små. Till slut hittade Niklas en pump som verkade passa perfekt till poolen och la en beställning direkt.

Ljuvlig värme med värmepump till poolen

Efter ett par dagar kom pumpleveransen och Niklas bestämde sig för att överraska familjen till helgen. Under veckan installerade han pumpen och såg till att sätta igång värmen. På fredagskvällen plockade han ut alla exotiska växter de hade och dekorerade poolplatsen.

Lite härlig musik med skön sommarfeeling strömmade ur högtalarna när Niklas högtidligt invigde värmepumpen för familjen. Den kvällen badades det ända in på sena timmen i familjens pool. Ingen ville gå upp. Det gjordes kullerbyttor och stods på händer i det varma vattnet och bara chillades och njöts av kvällen. Denna sommar skulle bli helt ljuvlig med poolen i trädgården.

6 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.