Lekredskap som håller

Lekredskap för barnens lek ska vara både roliga, utmanande och gärna färgglada. För att få en lekpark som håller och är trygg bör man kontakta proffs.

Ett nytt dagis hade öppnat i en stor villa i utkanten av stan. Bakom huset fanns en skog där barnen kunde gå på upptäcktsfärd. Huset hade gjorts om inomhus för att passa de aktiviteter som skulle ta plats därinne. Flera toaletter hade installerats och huset hade barnsäkras för att barnen inte skulle riskera att skada sig genom att exempelvis peta i elkontakter.

Trots skogen fattades lekredskap när barnen lekte ute på gården. Nu fanns bara en sandlåda och den hade sett sina bästa dagar. Ett företag som byggde lekplatser hade kontaktats för att se om de kunde hjälpa dem att få bra saker som var både säkra och roliga på samma gång.

Fantasifulla och kluriga lekredskap

Lekplatsbyggarna kom till dagiset för att skapa sig en bild av området. Lekplatsbyggarna hade verkligen en blick för vilka lekredskap som behövdes och var de skulle vara. En av dem, Andreas, satte sig ner med föreståndaren Eva och visade hur han tänkte sig trädgården. Hon blev förundrad över att han fått så mycket ideer på så kort tid.

Hon tog med informationen till styrelsen som genast sa ja till idén. Lekplatsen skulle ha lekredskap som passade både för de minsta och de äldsta. Där var klätterställningar, rutschbanor och en massa annat. Som kronan på verket skulle de göra ett torn och bygga ett skepp. Ungarna skulle bli tokiga och vilja gå ut i tid och otid. Men det ansåg de vara ett angenämt problem. Skapa en säker och rolig lekmiljö för barn med hjälp av detta företag: lekredskap.com

17 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.