Lackering i Stockholm kan ge gamla möbler nytt liv

Leta upp en firma i Stockholm som fixar en lackering av dina möbler. Med en snygg finish kan de slitna favoritmöblerna fräschas upp och vara kvar i många år.

Det finns möbler som har en särskild plats i hjärtat. Det kan vara en gammal pinnstol som farmor brukade sitta på, eller en byrå där man förvarade alla fotoalbum och värdesaker. Det kan vara sorgset att behöva göra sig av med saker som har varit med länge, och kanske är det inte alltid nödvändigt.

Om möblerna är trasiga kan man kanske be en snickare titta på dem, och har de tappat sin lyster så kan man kontakta en lackerare som lägger på ny finish. En lackering kan göras i många olika stilar och det går alltid att hitta en färg eller en finish som passar in och behåller möblernas utseende.

En bra lackering kan rädda gamla trotjänare

Det kan också handla om att försöka hitta en ersättning till en möbel som faktiskt har dragit sin sista suck och är bortom räddning, eller en möbel från ens barndom som sedan länge bara levt i minnet. Ett bra ställe att leta på är second hand-marknader, och då ska man inte vara rädd för att köpa in exemplar med dålig yta.

Ta bara kontakt med en lackerare i Stockholm som kan sitt jobb bra och kan hjälpa dig att få tillbaka möbeln i nyskick, eller i det skick du vill ha. En skicklig lackerare kan skräddarsy sitt arbete och bara fantasin sätter gränserna.

28 May 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.