Lackering av köksluckor i Stockholm – ja, men vart ska du gå?

Du som skanderar “Lackering Köksluckor Stockholm” i frustration över att inte veta vilken firma som är trendig nog att anlita kan läsa vidare här för tips.

Du som bor i Stockholm har säkert märkt hur noga vissa stockholmare är med inredning. Vissa kretsar får man inte ens tillträde till om man inte har det top notch på designfronten hemma. Ett par slarvigt målade köksluckor skulle kunna få oerhörda konsekvenser för det sociala livet. Vilket faux pas!

Självklart är det ett misstag du aldrig skulle göra. Du har ju koll på vad som gäller, och vet att det är i detaljerna allt sitter. Att se märken efter penseldragen på köksluckorna är inte okej. För den som vill hänga med i Stockholms innegäng är lackering det enda som gäller.

Lackering av köksluckor i Stockholm – men vilken firma smäller högst?

Men det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av målare och hantverkare i Stockholm. Särskilt om du själv har ett vanligt kontorsjobb på till exempel en PR- eller marknadsföringsbyrå. Då är det inte så lätt att ha koll på var du bäst kan lacka om köksluckor i Stockholm.

Och vissa av dina vänner är lika hemlighetsfulla med sina kontakter som om det hade gällt ett åtråvärt kantarellställe utanför Skövde, som du kommer ifrån. Men kom ihåg att ingen kan hålla tyst för alltid. Muta dina kollegor med en Moscow Mule på nästa AW så kommer de berätta för dig vilken firma som lackerar om köksluckor med rätt känsla.

22 May 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.