Kontakta takläggare i Uppsala

Om du behöver bygga ett helt nytt eller bara renovera ditt hustak, kan du vända dig till en takläggare i Uppsala. Du får jobbet utfört av erfarna yrkesmän.

Du har ägt ditt hus i mer än trettio år. Ärligt talat har du inte bekymrat dig särskilt mycket om skicket på ditt hustak. Vatten har ju aldrig läckt in! Nu misstänker du att det behövs en översyn av ditt tegeltak. Du kontaktar en firma som sysslar med takläggning och de gör en översyn.

Det visar sig att några plattor på husets taknock har spruckit. Du har tidigare haft en TV-antenn som förankrats i din skorsten. När antennen demonterades har någon trampat på några takplattor som spruckit. Risk för läckage! Några takplattor har lyft av vinden vid en höststorm och kommit ur läge. Dina vindskivor ser eländiga ut med ruttet trä och täckplåt som lossnat.

Takläggare i Uppsala lägger nytt tak

Efter inspektionen funderar du på att låta reparera taket. Men du vill göra en åtgärd som samtidigt höjer husets marknadsvärde. Du bestämmer dig för att inte bara lägga nytt tak utan även installera solceller på taket. Ditt tak kommer att bli fräscht och tätt. Till det kommer att du långsiktigt kommer att sänka dina kostnader för hushållsel.

En takläggare i Uppsala tar sig an uppdraget. Företaget kommer att samordna sitt arbete med en leverantör av solpaneler. Din takläggare gör allt underarbete för att taket skall bli tätt. Vindskivor, stuprör och hängrännor byts ut av takläggaren. Du får skriftlig garanti på att arbetet gjorts på ett fackmannamässigt sätt.

28 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.