Industrigolv med snygg och tålig yta

Om du vill ha ett vackert och lättskött industrigolv som tål hård belastning är ett fogfritt epoxigolv den perfekta lösningen. Golvet ligger snabbt på plats, och det kommer att hålla länge.

Det finns ingen anledning att nöja sig med ett tråkigt, hårt golv när det finns moderna och praktiska lösningar på bra industrigolv. Ett epoxigolv tål tunga pallyftare och truckar och skadas heller inte av oljor eller kemikalier. Golvet ser elegant ut och är lätt att hålla rent eftersom det inte finns några fogar eller sprickor där det kan samlas smuts.

Ett massagolv av epoxi kräver minimalt med underhåll och skulle det av någon anledning bli skadat är det lätt att laga. Finns det golvbrunnar i verksamheten är det också lätt att spola av ett industrigolv av epoxi vilket gör det extra användbart i livsmedelsindustri, storkök eller sjukvårdssammanhang.

Ett gammalt industrigolv kan läggas om med en yta av epoxi

Har du ett gammalt slitet betonggolv går det lätt för en kunnig yrkesman att lägga på en yta av epoxi, och golvet blir som nytt. Du får en slitstark yta som skyddar den underliggande betongen och som är mjukare att gå på än ren betong. Den tåliga massan går dessutom att färga in i nästan alla kulörer vilket gör att du verkligen kan sätta din egen prägel på lokalen.

Vill du lägga ett riktigt bra industrigolv i din verksamhet och har höga krav på hållbarhet och hygien kontaktar du ett företag med kunnande och erfarenhet. De kommer ut på plats och lämnar en offert.

19 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.