Huddinges snyggaste golv fixas av golvläggare

Att lägga ett nytt golv förhöjer verkligen bostaden med flera steg. Tar man hjälp av en golvläggare i Huddinge blir det ett perfekt resultat varje gång.

Jossan suckade djupt. Aron och Isak hade slängt alla leksaksbilar i golvet igen. Jacken och märkena i golvet blev bara fler och fler. Att köpa en matta var en enkel lösning i början. Den dämpade ljudet i rummet och dolde strecken efter permanentpennan de inte fick bort.

Killarna började bli stora nu och man kunde hoppas att de snart slutade kasta saker hårt i golvet. Jossan bläddrade förstrött i tidningen framför sig och ögat fångades av en artikel om nya golv. Att lägga in ett nytt snyggt golv i rummet skulle lyfta det helt.

Hon började genast söka på golv på Internet efter inspiration. Snart hittade hon ett som var både snyggt och tåligt, som definitivt skulle passa i rummet. Att gå från tanke till handling skulle dock kunna dröja, misstänkte hon, om de skulle lägga golvet själva.

Anlita en golvläggare för jobbet

Det var lika bra att kontakta en golvläggare som kunde det där med golvläggning i Huddinge. Jossan beslöt sig för att inte säga något till maken, det skulle få bli en överraskning när han kom hem från tjänsteresan. Hon bokade in golvläggaren några veckor senare när maken var bortrest.

När han kom hem efter ett par dagar var det nya golvet det första han noterade. Precis ett sådant golv han själv funderat på men inte lyckats bestämma sig för. En verkligen lyckad överraskning!

20 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.