Håltagning i Stockholm rår på betongväggen

Det är inte enkelt att ta upp ett nytt fönster eller göra en ny dörr i en betongvägg. Men inget är omöjligt för proffs på håltagning i Stockholm, och du får ditt uppdrag utfört med elegans.

En ny dörr kan ingå som ett led i en ändrad planlösning. När man har övertagit ett hus finns det mycket man vill göra om. Känn dig inte hindrad av att det är sten, tegel eller betong i vägen för det där fönstret eller dörren som du gärna vill ha. De som är proffs på håltagning har stor vana vid att göra ett snyggt jobb och kan både borra och skära med ett bra resultat. För du vill ju att golvet eller väggen ska vara i oskadat skick.

Proffs gör håltagning bäst

Det är svårt för dig som privatperson att genomföra dessa förändringar själv. Det är inte värt risken att hela väggen eller golvet får stora sprickor. Det gör stor skillnad när ett proffs gör ett perfekt jobb. Kanske har du ett badrum utan fönster. Om du kan ta upp ett hål för att få in ljus där och vädra, gör det stor skillnad och ger en helt annan trivsel. Du kan välja ett glas som är strukturerat för att hindra insyn, men du får in ljus och kan ha en växt där. Du kan få ett eget spa med denna lilla förändring. Lika trevligt är det om ett rum kan få nya funktioner, som en extra utgång, eller att få ytterdörren omplacerad. Läs mer om håltagning på denna webbsida: håltagningstockholm.se

25 Jan 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.