Från start till slut med snickare i Stockholm

En snickare tar dig hela vägen i Stockholm. Allt från de mindre projekten till det största du kan tänka dig. Snickaren är rätt man att vända sig till när du behöver hjälp inom hantverk och bygg.

Har du ett projekt som bara väntar på att påbörjas? Det ska rivas, förberedas och byggas på nytt. Såklart är det en hantverkare i Stockholm som får sköta det. Ett litet lusthus ska byggas. Det gamla slitna som står där nu ska helt ned. Att riva själv kan man göra, men det känns onödigt med riskerna att bli skadad. Ska man ändå anlita en hantverkare kan man lika bra låta dem ta hand om det med. Snickaren hjälper till med allt från stora till små projekt. Från att bygga upp det lilla lusthuset, till att hjälpa till med ett helt hus. Ganska stor skillnad på marginalen.

Snickaren räknar in rot-avdrag

Att anlita snickare är ofta väldigt kostsamt. Fast samtidigt, det hen gör beräknas hålla i flera år. Så räknar man ut det per år behöver de inte bli så dyrt. Men att få fakturan just då kan vara lite mycket. Som tur är kan man ha rätt till rot-avdraget. Detta kan du se redan innan om snickaren lägger till det. Rot-avdraget ger 30 procents avdrag på arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor. Så kolla om du är beviljad det, för det kan hålla nere din kostnad ganska mycket. Är ni dessutom fler i hushållet över 18 år så kan även de ha rätt till det.

21 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.