Förvara täckena på täckeshängare

Den som har häst vet hur mycket de tycks dra iväg i kostnad. Bara att köpa ett täcke till en häst kan kosta några tusenlappar. Så att förvara dem på täckeshängare är det enda rätta för dem.

Täcken till hästar är något många använder sig av dagligen. Har man en häst som är rakad, känslig för kyla eller liknande kan de behövas täckas när det är kallt. Det innebär också att man behöver förvaring för täckena, för ofta byter man täcke i alla fall två gånger per dag. Hästarna har ofta ett täcke på sig ute i hagen, och när de kommer in på boxen för natten får de en pyjamas i stället. Under tiden behövs det andra täcket hängas upp. På täckeshängare hänger täcket säkert tills det ska användas igen. Täckeshängare är väldigt smarta och tar inte mycket plats. Man ska bara tänka på placering av dem så att hästen inte kommer åt och kan skada sig.

Ordning och reda med täckeshängare

Utbudet för hästprodukter är ganska stort, det kommer hela tiden nya och fiffiga ideer. Trots det finns det de som säljer saker av dålig kvalité. Det lönar sig att direkt köpa saker av god kvalité till hästarna. För det ska vara ordning och reda i stallet, och de är stora djur. Täckeshängaren ska helst klara av en rumpa som försöker klia sig mot den när hästen står i stallgången och väntar. Framför allt ska de inte ha någon skaderisk för hästen. Så köp bra produkter, det lönar sig och håller längre.

17 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.