Fint hemma med golvslipning i Göteborg

Golvslipning i din bostad i Göteborg gör mycket mer för ett rum än vad möbler och mattor kan åstadkomma. Ett vackert golv gör hela inredningen vacker, så satsa först på att få slipat golvet.

Sliten yta och märken i träet drar blickarna till sig. Golvet gör så mycket för rummets hela atmosfär. Får du slipat om golvet och därefter lagt på en snygg ytfinish, förhöjer detta glansen på hela ditt möblemang. Allting ser nytt och fräscht ut, så börja från början, med att fixa golvet. Anlita en proffsig firma som slipar ditt golv i Göteborg på rätt sätt.

Proffs gör jobbet bättre

Det är ju egentligen självklart att man lämnar golvslipning till den som kan garantera ett fint resultat. Då får du en verkligt prisvärd golvslipning i Göteborg. Är det ett parkettgolv är det extra viktigt att golvsliparen är van, för ett sådant golv har en begränsad slityta att slipa ner. Ju noggrannare och jämnare man kan slipa, desto tunnare lager behöver man slipa bort.

Slipmaskinen måste förflyttas jämnt och slipa lagom mycket. Det är svårt för en amatör. När det gäller furugolv är det skillnad, för där finns det gott om slipmån. Träet är mjukare, så där får man se upp så att man inte lägger på ett för hårt lack när slipningen är klar. Rörelser i golvet kan i så fall få lackytan att spricka. Unna dig själv riktigt vackra golv. Du kommer att ha dem kvar länge, och alla dina framtida gäster kommer att beundra dem.

29 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.