En innergårdsrenovering kan göra Stockholm varmare och trevligare

Allt för många innergårdar i Stockholm har lämnats åt sina öden. Det är nog med det nu! En innergårdsrenovering kommer att göra människor glada och trygga.

En innergård är kvarterets eller husets hjärta. Inte nog med att den släpper in ljus till människorna som vistas där, den ger liv och glädje och lite grönska i stadsmiljön. Innergården kan vara som bostadsrättsföreningens egen lilla park eller en oas på kontoret. Det är platsen där man vill vara.

Allt för många innergårdar i Stockholm är dessvärre negligerade och nedgångna. Man har lagt tyngden på inomhusmiljön eller på fasaden. Men om man vill ha en plats som ger människor energi och en plats att umgås ska man satsa på en riktigt trevlig innergård. Människor har alltid gillar innergårdar.

En innergårdsrenovering gör staden grönare och folket skönare

Även om vi har en kort sommarsäsong i Sverige älskar vi att vara ute hela tiden. Innergården är inte bara för sommaren – den kan användas även på vintern. Det är bara att bygga ett tak över hela eller delar av den. Du kan också låta bygga ett litet gårdshus eller en paviljong där människor kan sitta under de kalla månaderna.

Stockholm kan bli grönt och ditt hus kan bli skönt. Satsa på att renovera innergården i Stockholm och du kommer att märka skillnaden med en gång. Människor kommer att upptäcka träd och himlen och varandra. De kommer inte att ha tid för några konflikter. De kommer att vara upptagna med att sitta på sin innergård.

3 Mar 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.