Det finns många snickare i Täby

En snickare i Täby kan vara just precis vad du behöver om du ska bygga om hemma. Kanske vill du ha en utbyggnad så att hela din lilla familj får plats?

För dig som inte har ett eget hem som du vill bygga om eller restaurera på något sätt kan en snickare vara bra på många andra sätt. Du kanske vill ha en möbel eller en leksak tillverkad? Det krävs också en snickare till det. Då är det bästa att anlita en möbelsnickare för den uppgiften.

Trä är ett fantastiskt material. Levande och individuellt i sitt utseende. För det första kan ett träd växa i flera hundra år. Det är specifikt viktigt att ha ett äldre träslag som ek när du vill ha det starkt och hållbart över flera decennier. Det är dock inte vanligt att man använder det till att bygga hus av.

Hitta duktig snickare Täby

En hantverkare i Täby som ska bygga hus använder virke som är tillverkat av mer snabbt växande träd. Fur är det mest vanliga träslaget. Det blir raka långa plankor av det som man kan såga till bra bitar att snickra väggar och tak med. Lärk är ett annat populärt träslag.

Det är vanligast att använda lärk till altaner och fasader. Hör med din snickare i Täby om hen är van att använda det. Det är ett träslag som bara blir vackrare och vackrare med åren när det antar en gråbrun färg. Lite knivigare att lägga och snickra ihop just golv med tycker dock en del.

30 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.