Dags att riva hus i Stockholm

Det händer att man inte köper ett hus för att bo i eller att sälja. Ibland vill man komma åt tomten, för att sedan riva hus för att skapa plats i Stockholm.

Paret ville bo i ett område utanför Stockholm men kunde inte hitta ett hus de ville ha. Så de såg på några i ett annat område, men utan framgång. Så en dag ringde mäklaren dem för att berätta om ett nytt hus som blivit ledigt. Kom de ihåg det nedgångna huset de passerat vid en av visningarna?

De trodde att mäklaren blivit tokig – de hade ingen önskan att bo i ett sånt fallfärdigt hus. Det visade sig att de hade missförstått henne fullständigt. Huset kunde de få för en spottstyver och sedan riva det. På så vis kunde de få precis det hus de ville ha, och på en fantastisk tomt.

Smart att riva hus och få en drömtomt

För summan som de tänkt spendera skulle de ha råd att både riva och bygga nytt. Huset såldes på exekutiv auktion och de fick det för mindre än de trott. Redan innan köpet kontaktade de ett företag som kunde riva hus i Stockholm. De kunde hjälpa paret, som skulle höra av sig så snart köpet var klart.

Datum beslutades och det kändes skönt att få en så omtyckt firma att ta hand om rivningen. De hade stor erfarenhet och visste precis hur de skulle gå tillväga. De skulle ta bort allt rivningsmaterial när de var klara. Husrivningen kunde de använda rot-avdraget för. Perfekt – då blev det ännu mer pengar till bygget. Kom i kontakt med ett företag som kan riva ditt hus på ett bra och smidigt sätt: rivahus.com

8 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.