Dags att renovera badrum i Stockholm

Bra förberedelser är a och o när det kommer till att renovera badrum hemma i Stockholm. På så vis dyker det inte upp några överraskningar längs vägen.

En gång för många herrans år sedan hade Anna köpt sin första lägenhet. Den var inte särskilt fin men den var hennes. På grund av att den var sliten fick hon den för ett bra pris och kunde därmed börja direkt med att renovera för pengarna som hon hade kvar. Första rummet på dagordningen var badrummet.

Hon kastade sig huvudstupa in i projektet och kontaktade första bästa byggfirma. Hon förklarade hur hon hade tänkt sig. Allt lite luddigt, förstår hon i efterhand, men hantverkarna säger att de förstår. De kunde börja med det samma och hon sa ja. Utan att be om en offert eller en tidsplan.

Renovera badrum kräver planering

Det hade blivit katastrof. Hantverkarna hade, visade det sig, inte de kunskaper som krävdes. De kom och gick som de ville. När till slut räkningen kom höll hon på att få en chock. Så nu när hon och maken köpt hus och skulle renovera badrum i Stockholm visste hon bättre och de tog tid på sig.

Byggfirman hade noggrant valts ut och en offert hade begärts. De hade bestämt sig för att ta det lugnt och planerade varje detalj. Så när hantverkarna satte igång gick allt smidigt. De arbetade hela dagarna och projektet framskred imponerande snabbt. Kakelsättare, elektriker och rörmokare gick om varandra och så var det klart. Deras fina badrum hade lärt dem att planering gör skillnad.

10 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.