Bredare service med ett lastväxlarflak

Vill du kunna ge alla dina kunder service men har inte lust eller ekonomi att köpa en lastbil för varje typ av last? Då kan du istället satsa på en lastväxlare med olika lastväxlarflak.

Ett dilemma för många åkerier är vilken typ av lastbilar som det ska satsas på. För när du som åkare väl har bestämt dig så har du i regel låst dig vid en viss typ av frakt. Det kan handla om ett platt flak för frakt av maskiner, ett skålformat flak för frakt av massor som jord och grus eller ett täckt flak för transport av pallar och kollin. Det finns dock ett sätt att komma runt detta. Ett sätt där du kan ge all typ av service till dina kunder, samtidigt som du bara behöver en enda lastbil.

Lastväxlarflak gör jobbet enklare

Om du bestämmer dig för att satsa på ett lastväxlarflak så finns det flera olika varianter att välja bland. På det viset kan du alltid ge dina kunder rätt service, vilken typ av last som de än vill att du ska frakta åt dem. Fördelen med att satsa på lastväxlarflak och en lastväxlare, är att det blir mycket billigare jämfört med att ha flera olika lastbilar. Du behöver dessutom bara ha en och samma chaufför som kan hantera alla de flak som du väljer att köpa in. Om du märker att det blir mer jobb med en viss typ av laster, kan du välja att köpa in rätt bil för det jobbet i ett senare skede.

10 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.