Braskaminer höjer värdet på din bostad i Stockholm

När du tittar på olika braskaminer till din bostad i Stockholm så är det bra att komma ihåg att det är en investering. Hur blir din kamin en investering?

Ett tag var braskaminerna livsviktiga för överlevnad. Sedan gick det över till att bli en inredningsdetalj för att öka trivseln. Idag så är det en kombination, när man tittar på hur många som kämpar med elpriser och uppvärmning av huset. Du kan hitta din braskamin i Stockholm och få hjälp att installera den på ett kick.

En braskamin har verkligen många fördelar. Bland annat är den utmärkt när det kommer till att värma upp ett helt, eller stora delar, av ett hus. Det gör att ditt vanliga värmesystem inte behöver jobba lika hårt. Så otroligt praktiskt om du har ett hus som är drivet med el. Det hjälper definitivt om det någon gång skulle bli ett strömavbrott.

Funderingar om braskaminer

Det är viktigt att du som köper en braskamin också ser till att läsa på ordentligt om hur man gör när man ska elda i en braskamin. Det är jätteviktigt att du verkligen följer instruktionerna och rekommendationerna för just din kamin. En sak som är bra att kontrollera är hur många kilo ved du kan elda i din kamin samtidigt.

För att få mest effekt på din kamin så är det också viktigt att veden inte är blöt eller frusen. Att behandla askan med extra säkerhetstänk är också viktigt, för att undvika bränder. Placera aldrig het aska mot husväggen, på golvet eller på terrassen.

13 Apr 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.