Behöver du nytt badrum i Nyköping?

Ska du bygga nytt och behöver installera et helt nytt badrum? Det finns så många siter som man kan titta på för att få inspiration till olika badrum. Har du inte hittat några kan du bara googla "badrum Nyköping" om du vill få inspiration till ett badrum som du dessutom kan förverkliga i Nyköping.

Hr tar vi upp några av höstens trender i badrum. I år ska vi spara el och man kan ha några snygga och roliga detaljer i badrum som också sparar på energin. Bland det allra bästa som man kan installera när man bygger nytt är att låta varmvattenrören gå ett varv i golvet innan det når handfat eller dusch. På samma sätt kan man även låta avloppsvattnet från handfat och ducshen gå ett varv på golvet innan det åker ner i det kommunala avloppet.

Ljusdetaljer på toalett och spegel

Man kan ha enkla ledlampor kring spegeln. På så vis ser man det viktigaste; en själv när man speglar sig. Man behöver ingen anna belysning än led lamporna kring spegeln, då spegeln i sig återreflekterar ljuset så att belysningen fördubblas av spegelns återreflekterande yta. På liknande sätt kan man även ha en ledlampa i toalettstolen. Den lyses upp nattetid, då man behöver besöka toaletten och inte vill tända i taket. Lyser toaletten upp av ledlampor ser man det nödvändigaste och slipper tända fler lampor. Duschen kan också på samma sätt lysas upp av ledlampor i duschhandtaget. Den kan till och med lysa i olika färger, beroende på hur kallt eller varmt vattnet är.

Varmvattnet kan regleras automatiskt

Man kan även spara på uppvärmningsenergin genom att vattnet regleras automatiskt. Ju längre tid som man duschar desto mer vatten använder man. Om man vill spara på det dyrbara vattnet kan man ställa in temperaturen så att det blir kallare ju längre tid som man duschar. På så sätt kan man bli påmind om att det är dags att sluta duscha efter 10 minuter. Det är ett effektivt sätt att lära sig spara både tid och vatten genom att lära sig duscha under kortare tid. Dessutom blir man snabbare klar också och spenderar ingen onödig tid i duschen.

Anlita hantverkare i Nyköping

Det går också mycket bra att hitta hantverkare som kan installera de energibesparande inredningen om man bor i Nyköping. Man kan även i detta rådfråga Googles sökmotorer genom att googla "hantverkare badrum Nyköping" till exempel. Då bör man få en lista på alla de hantverkare som har angett att de arbetar med badrum i Nyköping.

18 Nov 2019

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.