Behöver du hjälp med stamspolning i Stockholm?

Att regelbundet göra en stamspolning i din fastighet är väldigt viktigt. Inte bara för de som bor där utan även rent ekonomiskt. Med stamspolning i Stockholm slipper du oväntade utgifter.

Behöver du hjälp med att göra en stamspolning i Stockholm med omnejd? Då kan det vara läge att ringa runt till några av de olika lokala företag som finns i din närhet, för att höra efter om någon kan bistå med hjälp. Att regelbundet se över stammarna i en fastighet är viktigt. Inte minst för alla som bor eller befinner sig i fastigheten. En stamspolning innebär att man rensar de rör som finns i huset och därmed spolar bort eventuella avlagringar, smuts och fett. Om man inte gör en stamspolning regelbundet så riskerar man att få betala höga kostnader på grund av vattenskador, läckage eller andra problem.

Stamspolning vart sjätte år

Om det blir täppt i rören så kan det börja lukta väldigt illa ur diskhon eller avloppet i badrummet. Det kan också vara svårt för vattnet att rinna undan ordentligt. Oavsett om man har några problem med rören eller inte, så bör en stamspolning göras åtminstone vart sjätte år. Ibland kan det behövas flera stamspolningar än så, beroende på husets skick i övrigt. Stamspolning görs i huvudsak bara i hyresfastigheter, där det bor många människor. Men självklart kan man som privatperson behöva göra spolning av stammarna då och då. Oftast är det inte förrän det uppstår problem med avloppet som man söker efter hjälp.

6 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.