Balkonginglasning är en bra idé för dig som bor i Stockholm

När du gör en balkonginglasning i Stockholm får du det mesta av det bästa. Du kan sitta ute mycket längre fram på hösten och slipper kylan från en kall blåst.

Tänk dig att du har en ledig dag. Solen skiner men blåsten viner så det känns inte så trevligt att gå ut på en promenad. Dessutom är du trött och vill bara vara hemma och vila. Helst i solen. Med en inglasad balkong har du allt du behöver. En skyddad plats att vara på där du kan få en massa frisk luft.

På samma gång som du får frisk luft genom att lätt dra ett fönster åt sidan, på samma gång är du innesluten så att det inte blåser på dig, utan du sitter i lä och har det skönt. Har du det allra minsta behov av att njuta av sol en ledig dag så är en inglasad balkong ett säkert kort att satsa på.

Balkonginglasning uppskattas av många

Balkonginglasning sker inte bara i Stockholm när den är som bäst. Det görs över hela landet. Man skulle kunna anta att det är mest populärt vid blåsiga städer, men tänk bara på vilken växtlighet du kan få till när det gäller balkongodling, om det inte är snålblåst och ösregn hela tiden.

En balkonginglasning kan vara det mest praktiska du gör om du äger din balkong. Är du hyresvärd är det något som du kan fråga dina hyresgäster om – det kanske finns ett rungande behov, som du inte vet om.

9 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.