Badrumsrenovering på Lidingö höjer husets värde

Ett badrum som börjar bli sunkigt kan bli både fräscht och lyxigt igen. Du höjer både ditt välbefinnande och husets värde med en badrumsrenovering på Lidingö.

Du kanske precis har köpt huset, och du tycker att badrummet behöver en akut reparation. Då kan du kontakta ett företag som är experter på badrumsrenovering på Lidingö, så kan du med deras hjälp åtgärda problemet direkt. Dessutom är det roligt att välja ny inredning, som duschkabin, tvättställsskåp och spegel.

Skillnaden blir ju enorm när du gör badrumsrenovering om det gamla badrummet är helt nedslitet och i uselt skick. Kanske finns där mögelfläckar som är svåra att få bort, eller kakel som har spruckit. Gamla toalettstolar och duschar har inte alls samma prestanda som de nya, så det är väl värt investeringen.

Badrumsrenovering med smak och finess

Är du finurlig så väljer du tidlösa inventarier, som är moderna men neutrala i färg och form. Då blir de inte omoderna och du kan komplettera med mattor och textilier i en färg du gillar. Grått är väldigt populärt, och det ger ett lugnt och elegant intryck. Men du kan ha mönstrade badlakan eller en väldigt färgstark matta. Allt detta är lätt att byta om du tröttnar.

Det sänker också energiförbrukningen att ha snålspolande toalett och duschmunstycke. Det kan också vara praktiskt med vägghängd toalettstol, som det är lätt att komma åt att städa under. Du kan inreda med praktiska skåp där du förvarar dina toalettgrejor, hårfön och handdukar. Det ser undanplockat och fint ut.

5 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.