Badrumsrenovering i Göteborg

Ett nytt badrum står högt upp på mångas önskelista. Badrummet är ett viktigt rum som används dagligen. Här kommer några tips för den som planerar en badrumsrenovering i Göteborg.

Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum och där spenderar vi mycket tid. En badrumsrenovering är därför väl investerade pengar som också höjer värdet på bostaden. Men då rummet utsätts för en hel del slitage och även ska tåla vatten och fukt, måste renoveringen utföras efter konstens alla regler. De hantverkare man anlitar måste därför vara specialutbildade och certifierade för våtrumsarbete. Ofta blir det både ekonomiskt och tidsmässigt mer lönsamt att använda sig av ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad. Men innan man kontaktar ett byggföretag som är specialiserat på badrumsrenovering är det bra att fundera över hur man vill att badrummet ska se ut, och även göra upp en budget.

Smarta tips och tricks inför badrumsrenoveringen

Ett badrum kan se ut på många olika sätt och det finns många vackra material att välja mellan i flera prisklasser. Det brukar underlätta att först titta i inredningstidningar och på internet för att på ett ungefär bestämma stil och färgskala. Bestämmer man sig för att lägga klinkers kan det vara en bra idé att också installera golvvärme. För att underlätta planeringen kan det vara bra att också rita en enkel skiss över badrummet och det som ska finnas där. Då blir det enklare att föreställa sig hur badrummet kan se ut och beräkna storlek på förvaring, tvättställ, badkar eller dusch etc.

20 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.