Är det dags för fönsterbyte i din BRF?

Att sätta igång ett projekt för att göra ett fönsterbyte i en BRF kan tyckas vara ett stökigt projekt. Men allt kommer att bli mycket bättre med nya fönster.

Hur står det till med fönstren i din bostadsrättsförening? Är det länge sedan de renoverades eller byttes kanske det är dags att se över den saken nu. Det är lika viktigt att se över fönster och fönsterbågar som det är att se till att tak och fasader blir omhändertagna och omskötta med jämna mellanrum.

Ju mer du ser efter er bostadsrättsförening och månar om byggnaden i sin helhet, desto mer blir den värd och er ekonomi blir bättre i det långa loppet. Det säger sig själv att när du tar hand om hela byggnaden mår hela huset bättre. Ingen fukt, inget mögel. Då mår även människorna i huset bra.

Fönsterbyte i en BRF görs av proffs

När det väl är dags för ett fönsterbyte i er BRF kontaktar du en firma som är specialister på att byta fönster och får en offert på vad det skulle kunna kosta. Dessutom beslutar ni tillsammans när bytet ska ske. Ibland är du ute i god tid och kan bestämma helt själv när det passar dig.

Är du ute i sista minuten kanske du får ge dig till tåls och vänta tills det blir en tid ledig. Det är inte bara din förening som vill byta fönster. I takt med stigande elpriser vill många se om sitt hus och göra vad de kan för att behålla värmen i husen och lägenheterna.

27 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Skellefteå - en blogg om byggbranschen. Vi kan allt om tak, golv, kök, badrum och mycket, mycket mer.

Ska du renovera där hemma kommer du har stor nytta av texterna här i vår blogg. Det är erfarna yrkesmän inom en rad olika hantverksområden som kommer med tips.

Vi begränsar oss inte till Skellefteå utan skriver om byggande i hela landet! Inte minst om Stockholm och andra större städer där det kan vara svårt att få tag i bra hantverkare.